Waterbehandeling

Een ieder weet hoe belangrijk water is en toch wordt de kwaliteit van water vaak overschat. Immers denkt men dat wanneer de herkomst van het water van goede kwaliteit is, deze kwaliteit gelijk is aan de kwaliteit van het water dat daadwerkelijk aan de dieren wordt gegeven. Met deze gedachte worden de grootste fouten gemaakt. Niet alleen speelt de aanwezige biofilm een rol tot een versneld bedervingsproces, maar ook het reinigen na medicatie is iets dat snel vergeten wordt.

Wilt u het perfecte water voor uw dier, waarbij tevens uw waterleidingsysteem schoon blijft?
Bel ons vandaag nog en u zult zich verbazen over de behaalde resultaten. Lees hier meer ›

Doseerpomp PurDos Special

De doseerpomp die zeer exact doseert. Door de volledig automatische ontluchting bent u altijd verzekerd van de juiste toediening. Lees hier meer >

Reiniging

Een goede reiniging, de beste basis voor totale hygiëne!  Lees hier meer>

Fortisil

Niet alleen is weerstand belangrijk voor mensen, maar ook voor dieren. Bij mensen wordt er alles aan gedaan om in bepaalde situaties de weerstand op peil te houden en/of te verhogen. Denk hierbij aan het nemen van extra vitamines en mineralen.
Echter, het verhogen van de weerstand bij dieren is óók van groot belang. Een dier dat minder vatbaar is voor griep of andere ziekten blijft in goede conditie en krijgt geen terugslag indien er ergens een griep heerst. Deze weerstand wordt door het toedienen van Fortisil bevorderd met als gevolg een verbeterde werking van het lichaam en de organen.
Het extra aanmaken van collageen zorgt voor een goede conditie van de gewrichten. Dat ziet men vooral in de laatste groeiperiode bij pluimvee en bij pasgeboren biggen.

Deze dieren zijn vitaler, meer uniform en het doorzakken vermindert. Lees hier meer ›

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer uitleg/informatie.